CATALOAGE PROMOTIONALE

Importam direct marea majoritate a promotionalelor si textilelor, fiind in relatii excelente cu toti marii producatori si distribuitori din Europa, iar personalizarea se face in cea mai mare parte in atelierul propriu.

PIXURI

Cele mai vandute si totusi cele mai anoste promotionale. Ele te pot scoate din anonimat prin utilitate: ofera cuiva un pix frumos care e comod de folosit si scrie bine, iar el iti va purta mesajul mult, dar mai ales intr-un mod util!

Pixurile au variante economice, din plastic si variante mai elegante, metalice.

La cerere, asiguram cutie sau etui, din plastic, carton sau piele.

Personalizare sugerata: imprimare in policromie, serigrafie sau gravura laser.

Pentru oferta completa de pixuri promotionale, va rugam sa consultati cataloagele virtuale de pe pagina dedicata acestora.

BRICHETE

Desi mai limitate ca raspandire, ele au acelasi “talent” ca si pixurile – daca arata suficient de bine si functoneaza bine, va fi folosita, iti va purta mesajul, iar acesta va fi perceput atat de utilizator, cat si de catre cei cu care acesta intra in contact.

De la brichetele piezzo din plastic, pana la cele metalice, pe gaz sau bezina, va stam la dispozitie cu o multime de modele.

Personalizare sugerata: imprimare in policromie, serigrafie sau gravura laser.

BRELOCURI

De la cele mai simple, fara utilitate declarata sau cu moneda pentru cosul de cumparaturi, cu desfacator de sticle sau de conserve, cu lanterna sau din piele, metalice sau din silicon, gama e vasta iar posibilitatile sunt multe.

Brelocurile sunt larg raspandite si preferate de foarte multe persoane, pentru a-si face cheile usor de gasit si de recunoscut sau pur si simplu, mai atractive.

In functie de modelul ales, de cantitatea comandata si de caracteristicile lui fizice, metoda de personalizare variaza intre clasica serigrafie, insert de print in policromie, gravura laser, gravura mecanica sau print UV in policromie.

LANYARDURI

Inguste sau mai late, cu carabina din plastic sau metalica, cu accesorii pentru telefonul mobil sau cu siguranta antistrangulare, pana la urma rolul lor e sa sustina ce ai nevoie: chei, telefon, ecuson, etc. Dar ce vizibilitate are mesajul tau!

Lanyard-urile sunt preferate si devin tot mai obligatorii la manifestarile cu multa lume: targuri, expozitii, conferinte, intalniri.

Esti obisnuit sa le vezi peste tot, dar aminteste-ti ca de fiecare data ai sesizat o personalizare bine gandita, asezata la gatul interlocutorului tau…

Personalizare sugerata:  serigrafie, tesatura sau sublimare.

CARDURI

In afara de cele bancare, cardurile se mai folosesc cu rol de carte de vizita de lux. Au avantajul tinutei deosebite si a culorii in masa.

Cardurile pot fi si sunt folosite si ca legitimatii, card-uri de fidelitate, de acces, de identificare. Cardurile noastre pot avea inserat CIP sau banda magnetica, incat sa stocheze informatii, fiind in acelas timp purtatorul designului si mesajului tau.

Exista o mare varietate de culori, care permit rezultate exceptionale din punct de vedere estetic.

Iar lacuirea selectiva permite nu doar atragerea atentiei asupra anumitor elemente grafice (de ex.: logo-ul clientului), dar si realizarea unui embos transparent, cu un efect deosebit.

CANI

Folosite de fiecare dintre noi, toti avem cate una preferata. Dar daca cea preferata de clientul tau iti poarta brandul?

Chiar daca ai nevoie sa oferi un cadou personalizat si ai nevoie doar de o bucata, o cana dedicata iti serveste perfect scopului. Cu toate ca are dezavantajul fragilitatii, o cana a fost intotdeauna un cadou primit cu placere… si utilizat inevitabil.

Pot fi personalizate prin decalcomanie in cazul cantitatilor mari sau prin sublimare daca ai nevoie de serii mici.

RUCSACI & GENTI

E adevarat, si bagajele te pot promova! Oferta e foarte vasta, iar solutiile de personalizare sunt adaptate fiecarui model.

In concediu, in excursie, in deplasare sau pur si simplu pe drumul dintre casa si servici/scoala, cu totii folosim rucsaci si genti.

Oricat ar fi de putin dorite, bagajele fac parte din viata de zi cu zi. Si atunci, de ce sa nu le folosim eficient?

Fie el un simplu rucsac, o geanta de voiaj, o valiza sau un troller, bagajele te promoveaza!

Pentru orice detalii suplimentare despre serviciile si produsele oferite de Lexus Publicitate, va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos:

Aveti intrebari?

office@lexuspublicitate.ro

w

Sunati-ne!

0257 280 680

Unde ne gasiti

Arad, Str. Mihail Kogalniceanu nr. 20-22, Corp B, 310092 Judetul Arad

“… CU SPRIJINUL NOSTRU !”

veti reusi cu siguranta sa va faceti cunoscuta afacerea in modul cel mai profesional si sa o dezvoltati conform dorintelor dumneavoastra.