AGENDE, CALENDARE, ORGANIZERE, PLANNERE

AGENDE

Va oferim o gama variata de agende, personalizate in functie de cerintele dumneavoastra.

Toate modelele de agende din oferta noastra beneficiaza de o personalizare atenta, profesionista, pentru a face ca firma dumneavoastra sa fie remarcata si admirata.

Va oferim agende economice, de lux si din piele.

Colectia de AGENDE ECONOMICE cuprinde agende datate, nedatate, saptamanale, telefonice, de buzunar si plannere. Agendele sunt tiparite la 1 sau 2 culori, in limba romana si limbi de circulatie internationala, pe hartie offset cu grad ridicat de alb, continand repertoar telefonic si, dupa caz, harta Romaniei. Agendele economice pot fi personalizate, dupa caz, prin timbru sec, folio, serigrafie sau la interior. Sunt disponibile in formate diverse, cu aspecte si culori variate pentru coperti.

AGENDELE DE LUX si DIN PIELE sunt speciale, exclusive, dedicate unor clienti si evenimente deosebite. Insumeaza o serie de produse destinate in special segmentului business. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, finisajele sunt excelent executate, iar gama coloristica cuprinde o multitudine de culori elegante, la care se adauga accente cromatice. Toate aceste agende pot fi personalizate prin tehnici diverse: gravura sau placuta gravata, folio, timbru sec etc., care confera profesionalism cadoului dvs.

Oferim inclusiv agende personalizate integral – chiar si pe fiecare pagina,  datate si nedatate, format de la A5 pana la A4, cu coperti in policromie sau imitatie piele, prin comanda speciala. Cereti oferta personalizata!

CALENDARE

Colectia de calendare insumeaza o selectie tematica si de formate deosebit de variata, de la popularele calendare de perete – un cadou perfect pentru orice situatie – pana la calendarele de birou, o alegere practica pentru orice persoana activa – un obiect nelipsit de pe orice birou si extrem de util – si la calendarele triptice, cele mai versatile modele datorita modului de afisare al informatiei: luna in curs plasata central si luna anterioara, precum si cea viitoare afisate pe aceeasi pagina, pentru o planificare optima a activitatii dvs.

Personalizarea se poate executa atat pe capac cat si pe manseta, asigurand prezenta identitatii vizuale a companiei dvs. 365 zile/an.

CALENDARUL DE BIROU este o alegere practica pentru orice persoana activa. Este un obiect nelipsit de pe orice birou si extrem de util. Va punem la dispozitie calendare cu tematici si formate diverse, paginile tiparite policromie sau bicolor fiind finisate cu spira metalica. Calendarele de birou pot fi personalizate in partea inferioara a suportului.

CALENDARELE DE PERETE va propun o selectie tematica deosebit de variata si cu fotografii deosebite: peisaje, orasele lumii, retro, Bucurestiul vechi, arta japoneza, green, tarmuri etc. Imaginile sunt atent selectate si tiparite la un inalt standard calitativ. Calendarele sunt format portrait si landscape, tiparite in policromie, 12 pagini + coperta.

ORGANIZERE

Organizerele sunt nelipsite pentru planificarea cat mai eficienta a timpului. Fiind de mici dimensiuni, sunt usor de folosit si de purtat in servieta sau geanta.

Sunt disponibile urmatoarele variante: Organizere de lux si Bloc notes.

ORGANIZERELE DE LUX au dimensiuni variate, se pot inchide cu clapa, cu elastic sau cu capsa, vin intr-o diversitate mare de culori pentru toate gusturile si se pot personaliza prin timbru sec, serigrafie, gravura laser sau placuta metalica gravata.

BLOC NOTES-urile sunt dotate la interior cu hartie dictando ivoire sau velina ivoire si se pot personaliza prin timbru sec, folio, serigrafie. Unele au si semn de carte, pentru o utilizare mai usoara.

PLANNERE

Plannerele sunt un instrument util pentru cei ce au nevoie de o planificare atenta a activitatii lor.

PLANNERELE DE BIROU simple sunt disponibile in dimensiuni foarte variate: A4, A3, A2, A1, B4, B3, B2, B1, au un numar de 52 de file si un suport carton duplex 350 gr, plus coperta la cerere.

Plannerele de birou spiralate au dimensiunea de 11x28cm respectiv 10,5 x 29,8 cm, un numar de 112 de paginii/128 de pagini; interiorul este planificat saptamanal si sunt tiparite in doua culori pe hartie alba sau ivoire.

Ambele plannere sunt oferite in cateva variante de culori.
Finisajul este realizat prin spiralare, cu spira metalica colorata. Personalizarea se poate executa doar pe coperta, prin tehnici de timbru sec, folio sau serigrafie.

PLANNERELE DE PERETE au dimensiunea filei de 45/64 cm, 64/84 cm sau 70/100 cm. Sunt realizate din carton cretat sau duplex 250-350 g/mp si pot fi imprimate 1-5 culori o fata.

Pentru orice detalii suplimentare despre serviciile si produsele oferite de Lexus Publicitate, va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos:

Aveti intrebari?

office@lexuspublicitate.ro

w

Sunati-ne!

0257 280 680

Unde ne gasiti

Arad, Str. Mihail Kogalniceanu nr. 20-22, Corp B, 310092 Judetul Arad

“… CU SPRIJINUL NOSTRU !”

veti reusi cu siguranta sa va faceti cunoscuta afacerea in modul cel mai profesional si sa o dezvoltati conform dorintelor dumneavoastra.