CALENDARE

Colectia de calendare insumeaza o selectie tematica si de formate deosebit de variata, de la popularele calendare de perete – un cadou perfect pentru orice situatie – pana la calendarele de birou, o alegere practica pentru orice persoana activa – un obiect nelipsit de pe orice birou si extrem de util – si la calendarele triptice, cele mai versatile modele datorita modului de afisare al informatiei: luna in curs plasata central si luna anterioara, precum si cea viitoare afisate pe aceeasi pagina, pentru o planificare optima a activitatii dvs.

CALENDARE DE BIROU

Calendarul de birou este o alegere practica pentru orice persoana activa. Este un obiect nelipsit de pe orice birou si extrem de util.

Va punem la dispozitie calendare cu tematici si formate diverse, paginile tiparite policromie sau bicolor fiind finisate cu spira metalica. Calendarele de birou pot fi personalizate in partea inferioara a suportului.

Toate aceste caracteristici il recomanda ca material promotional ideal de oferit la sfarsit de an! Informatiile despre firma dvs. vor fi prezente in campul vizual al utilizatorului pe tot parcursul anului.


CALENDARE DE PERETE

Calendarele de perete va propun o selectie tematica deosebit de variata: Peisaje, Orase medievale, Romania, Bucuresti, Calatorii, Delta Dunarii, Campuri cu flori, Castele  precum si multe altele cu fotografii deosebite: zodiac,auto, green rural, Romania.

Imaginile sunt atent selectate si tiparite la un inalt standard calitativ. Calendarele sunt format portrait si landscape, tiparite in policromie, 12 pagini + coperta. Finisajul este realizat cu spira metalica si hanger.

CALENDARELE DE PERETE CU IMAGINI pot fi personalizate pe capac, asigurand identitatea vizuala a companiei dvs 365 zile/an.

CALENDARELE TRIPTICE sunt cele mai versatile modele datorita modului de afisare al informatiei: luna in curs plasata central si luna anterioara, precum si cea viitoare afisate pe aceeasi pagina, pentru o planificare optima a activitatii dvs.

Cromatica paginilor este bicolora, sobra, pentru a facilita citirea. Foile sunt prinse cu spira metalica si hanger, iar optional puteti opta pentru cursor transparent. Calendarele triptice pot fi personalizate si ele pe capac, cu grafica dorita de dvs.

Pentru orice detalii suplimentare despre serviciile si produsele oferite de Lexus Publicitate, va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos:


Aveti intrebari?

office@lexuspublicitate.ro

w
Sunati-ne!

0257 280 680

Unde ne gasiti

Arad, Str. Mihail Kogalniceanu nr. 20-22, Corp B, 310092 Judetul Arad

"… CU SPRIJINUL NOSTRU !"

veti reusi cu siguranta sa va faceti cunoscuta afacerea in modul cel mai profesional si sa o dezvoltati conform dorintelor dumneavoastra.

Pin It on Pinterest

Share This