AGENDE PIELE

Agendele din piele sunt considerate cele mai exclusiviste produse destinate sectorului bussines. Noi va punem la dispozitie cea mai noua colectie de agende din piele ITALIA in care veti gasi o serie de modele consacrate precum: Onda, Luna, Cielo, , Naty,   Bianca, Monza, Perugia, Rimini, Siena,  Como, Brescia, precum si o serie de modele noi: Monte Carlo, Enna/Pesaro, Verona, Olbia, Lucca, Novara, Savona, Forli.

Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, finisajele sunt excelent executate, iar gama coloristica cuprinde o multitudine de culori elegante, la care se adauga accente cromatice.

Cadou de lux, destinat persoanelor pentru care imaginea conteaza, agenda din piele are, pe langa tinuta impecabila, avantajul durabilitatii in timp – puteti schimba interiorul de la an la an, pastrand coperta din piele. Agenda de piele poate constitui cadoul ideal pentru orice persoana care isi doreste consemnarea informatiilor pe un suport elegant, care sa vorbeasca despre personalitatea posesorului.

Toate aceste agende pot fi personalizate prin tehnici diverse: gravura sau placuta gravata, folio, timbru sec.


Oferim inclusiv agende personalizate integral - chiar si pe fiecare pagina,  datate si nedatate, format de la A5 pana la A4, cu coperti in policromie sau imitatie piele,
prin comanda speciala. Cereti oferta personalizata! (comenzile speciale se primesc pana cel mai tarziu in data de 21.11.2015)

Pentru orice detalii suplimentare despre serviciile si produsele oferite de Lexus Publicitate, va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos:


Aveti intrebari?

office@lexuspublicitate.ro

w
Sunati-ne!

0257 280 680

Unde ne gasiti

Arad, Str. Mihail Kogalniceanu nr. 20-22, Corp B, 310092 Judetul Arad

"… CU SPRIJINUL NOSTRU !"

veti reusi cu siguranta sa va faceti cunoscuta afacerea in modul cel mai profesional si sa o dezvoltati conform dorintelor dumneavoastra.

Pin It on Pinterest

Share This