AGENDE LUX

Agendele de lux sunt produse speciale, exclusive, dedicate unor clienti si evenimente deosebite. Insumeaza o serie de produse destinate in special segmentului business. Colectia contine agende datate zilnic si saptamanal consacrate si apreciate inca din anul 2014: Basic, Canyon, Clio, Pianeta, Bogota, Caracas, Arles, Bahia, Macao, Nina, Dora, Bluette, Due, dar si modele noi: Alicante, Brevira, Sandi/Forte, Freeport, care suntem siguri ca vor face senzatie si acest sezon.

Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, finisajele sunt excelent executate, iar gama coloristica va va surprinde placut: o multitudine de culori elegante si combinatii pline de stil. Agendele lux pot constitui cadoul ideal pentru orice persoana care isi doreste consemnarea informatiilor pe un suport elegant, care sa vorbeasca despre personalitatea posesorului.

Toate aceste agende pot fi personalizate prin diverse tehnici: gravura sau placuta gravata, serigrafie, timbru sec.


Oferim inclusiv agende personalizate integral - chiar si pe fiecare pagina,  datate si nedatate, format de la A5 pana la A4, cu coperti in policromie sau imitatie piele,
prin comanda speciala. Cereti oferta personalizata! (comenzile speciale se primesc pana cel mai tarziu in data de 21.11.2015)

Pentru orice detalii suplimentare despre serviciile si produsele oferite de Lexus Publicitate, va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos:


Aveti intrebari?

office@lexuspublicitate.ro

w
Sunati-ne!

0257 280 680

Unde ne gasiti

Arad, Str. Mihail Kogalniceanu nr. 20-22, Corp B, 310092 Judetul Arad

"… CU SPRIJINUL NOSTRU !"

veti reusi cu siguranta sa va faceti cunoscuta afacerea in modul cel mai profesional si sa o dezvoltati conform dorintelor dumneavoastra.

Pin It on Pinterest

Share This