AGENDE ECONOMICE & NOTES-URI

Colectia de AGENDE ECONOMICE cuprinde agende datate, nedatate, saptamanale si telefonice. Agendele sunt tiparite la 1 sau 2 culori, in limba romana si limbi de circulatie internationala, pe hartie offset cu grad ridicat de alb, continand repertoar telefonic si, dupa caz, harta Romaniei.

In sectiunea AGENDELOR DATATE ZILNICE gasiti urmatoarele modele: Sail,  New Karachi, Giava-NOU!, Matra, Malindi NOU!, Bristol- NOU!, Big Matra, Caribe, Matra cu elastic, Delhi, Sherwood, si Maldive. Aceste agende sunt ideale pentru planificarea activitatii de zi cu zi. Sunt disponibile in formate diverse, cu aspecte si culori variate pentru coperti.

AGENDELE NEDATATE sunt o alegere populara datorita libertatii in distribuirea informatiilor, fara restrictii de zile sau saptamani. In aceasta sectiune gasiti urmatoarele modele: Cubo, New Karachi, Bristol_NOU!, Matra.

Va oferim o paleta larga si din gama AGENDELOR SAPTAMANALE: Sail, Ontario, Matra, Matra de buzunar, Bristol de buzunar, Bristol, New Karachi, Caribe, Sherwood.

AGENDELE TELEFONICE, deosebit de practice, va ofera posibilitatea retinerii de informatii intr-un format placut, fiind destinate atat pentru birouri cat si pentru uzul personal: Bristol-NOU! si Matra.

Agendele economice 2016 pot fi personalizate, dupa caz, prin timbru sec, folio, serigrafie sau la interior. Sunt disponibile in formate diverse, cu aspecte si culori variate pentru coperti.


Oferim inclusiv agende personalizate integral - chiar si pe fiecare pagina,  datate si nedatate, format de la A5 pana la A4, cu coperti in policromie sau imitatie piele,
prin comanda speciala. Cereti oferta personalizata! (comenzile speciale se primesc pana cel mai tarziu in data de 21.11.2015)

Pentru orice detalii suplimentare despre serviciile si produsele oferite de Lexus Publicitate, va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos:


Aveti intrebari?

office@lexuspublicitate.ro

w
Sunati-ne!

0257 280 680

Unde ne gasiti

Arad, Str. Mihail Kogalniceanu nr. 20-22, Corp B, 310092 Judetul Arad

"… CU SPRIJINUL NOSTRU !"

veti reusi cu siguranta sa va faceti cunoscuta afacerea in modul cel mai profesional si sa o dezvoltati conform dorintelor dumneavoastra.

Pin It on Pinterest

Share This